Mini Cart

Unicover Kapak universal 20-22-24 cm

3,200L

8595028406788

SKU: 619121 Categories: ,

Description

Kodi: 619121

Kapaku universal Unicover është prej xhami rezistent ndaj nxehtësisë, ka një skaj silikoni me tre diametra të ndryshëm: 20, 22 dhe 24 cm të përshtatshëm për tre madhësi të ndryshme tenxheresh dhe tiganësh. Doreza është rezistente ndaj nxehtësisë deri në 200°C, kështu që kapaku mund të përdoret për të mbyllur tenxheret dhe tiganët që futen në furrë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Unicover Kapak universal 20-22-24 cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *