Mini Cart

Unicover Kapak universal 24-26-28 cm

3,500L

8595028406795

SKU: 619125 Categories: ,

Description

Kodi: 619125

Kapaku universal Unicover është prej xhami rezistent ndaj nxehtësisë, ka një skaj silikoni me tre diametra të ndryshëm: 24, 26 dhe 28 cm të përshtatshëm për tre madhësi të ndryshme tenxheresh dhe tiganësh. Doreza është rezistente ndaj nxehtësisë deri në 200°C, kështu që kapaku mund të përdoret për të mbyllur tenxheret dhe tiganët që futen në furrë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Unicover Kapak universal 24-26-28 cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *