Mini Cart

Unicover Kapak universal 16 – 18 – 20 cm

2,600L

8595028406771

SKU: 619117 Categories: ,

Description

Kodi: 619117

Kapaku universal Unicover është prej xhami rezistent ndaj nxehtësisë, ka një skaj silikoni me tre diametra të ndryshëm: 16, 18 dhe 20 cm të përshtatshëm për tre madhësi të ndryshme tenxheresh dhe tiganësh. Doreza është rezistente ndaj nxehtësisë deri në 200°C, kështu që kapaku mund të përdoret për të mbyllur tenxheret dhe tiganët që futen në furrë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Unicover Kapak universal 16 – 18 – 20 cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *