Informacion Kontakti

Deshirojmë të marrim sygjerimet dhe komentet tuaja në lidhje me faqen , produktet dhe shërbimin tonë . Cdo koment dhe sygjerimi i juaji do të vlerësohet nga ana jone . Ju lutemi plotësoni formën.

Tirane , Shqiperi

shitjet@tescoma.al