tenxhere grandcheff
tecoma 1
Gjithçka në një grill
tescoma 4
Presto Mini
tescoma 2
Koha për smoothie!

Review nga Blerina Bombaj

⭐⭐⭐⭐⭐ Paisjet e kuzhinës Tescoma janë praktike, kanë larmi përdorimi dhe cilësi shumë të mirë, dhe për keto arsye ta bëjnë jetën me të lehtë por edhe kuzhinën më të dashur. Më e rëndësishmja për mua është që më japin siguri kur gatuaj, që ka të bëjë me ruajtjen e vlerave ushqyese dhe me mbrojtjen e ushqimit nga kontaminim i mundshëm me lëndë toksike. Te Tescoma mund të gjesh gjithcka që ka të bëjë me gatimin por edhe me shërbimin. Kurimi në çdo aspekt si edhe në design i ben këto produkte nje vlerë të shtuar në kuzhinë.

Ju Sygjerojmë

FREE SHIPPING

Free shipping for orders up to 2000 L

SUPPORT 24/7

Contact us on 24 hours / 7 days on week

RETURNS

You can return product at 5 days

PAYMENT

Payments are cash on delivery