Mini Cart

-25%

Unicover Kapak universal gri 28-30-32cm

Original price was: 3,360L.Current price is: 3,360L. 2,520L

8595028406801

SKU: 619129 Categories: ,

Description

Kodi: 619129

Kapaku universal Unicover është prej xhami rezistent ndaj nxehtësisë, ka një skaj silikoni me tre diametra të ndryshëm: 28, 30 dhe 32 cm të përshtatshëm për tre madhësi të ndryshme tenxheresh dhe tiganësh. Doreza është rezistente ndaj nxehtësisë deri në 200°C, kështu që kapaku mund të përdoret për të mbyllur tenxheret dhe tiganët që futen në furrë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Unicover Kapak universal gri 28-30-32cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *