Mini Cart

Sold Out

Fusion Kapak kundra derdhjes gjate zierjes

2,500L

8595028475470

Out of stock

SKU: 638459 Categories: ,

Description

Kodi: 638459

Kapaku kundra derdhjes Fusion, prej plastike rezistente, është i shkëlqyer për mbylljen e tenxhereve prej çelik-inoks. Falë formës së sheshtë të kapakut, enët mund të vendosen njëra mbi tjetrën dhe të kursejnë hapësirë në frigorifer, etj. Ushqimi i mbrojtur nga një mbulesë plastike nuk thahet dhe nuk thith aromën e ushqimeve të tjera.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fusion Kapak kundra derdhjes gjate zierjes”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Out of stock