Mini Cart

Presto Rende gjysem rreth

990L

8595028440140

SKU: 420183 Category:

Description

Kodi: 420183

Rendja Presto është material inoks, ka vrima të vogla dhe një sipërfaqe gjysmë rrethore për të grirë më lehtë ushqimin. Doreza është prej plastike rezistente.

Përmasat: 26×6 cm.

Additional information

Dimensions 28.7 × 5.9 × 2 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Presto Rende gjysem rreth”

Your email address will not be published. Required fields are marked *