Mini Cart

Presto Preres per ravioli

1,050L

8595028433722

SKU: 420166 Category:

Description

Kodi: 420166

Prerësi për ravioli Presto është i përbërë nga metali të cilësisë së lartë dhe plastika rezistente. Ideale për të bërë ravioli.

Gjatësia 15 cm.

Additional information

Dimensions 18 × 6.4 × 6.4 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Presto Preres per ravioli”

Your email address will not be published. Required fields are marked *