Mini Cart

Presto Wood Luge druri me carje

490L

8595028426472

SKU: 637210 Categories: ,

Description

Kodi: 637210

Luga me carje Presto Wood është prodhuar me dru ahu të cilësisë së lartë dhe dorezë plastike me ngjyrë. Veçanërisht e përshtatshme për enë gatimi me veshje jo-ngjitëse pasi nuk dëmton sipërfaqen.

Gjatësia: 30 cm.


Additional information

Dimensions 33 × 5.9 × 2 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Presto Wood Luge druri me carje”

Your email address will not be published. Required fields are marked *