Mini Cart

Delicia Forma biskotash plastike per Pashke 8 cp

990L

8595028446920

SKU: 630903 Categories: ,

Description

Kodi: 630903

Format e biskotave Delicia, e shkëlqyeshme për prerjen e biskotave të Pashkëve. Përmban 8 prerëse biskotash dhe një unazë për ruajtje të lehtë. Bërë nga plastika e shkëlqyer rezistente. 3 vite garanci.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Delicia Forma biskotash plastike per Pashke 8 cp”

Your email address will not be published. Required fields are marked *