Mini Cart

Privilege Furce gatimi zgare

1,900L

8595028484281

SKU: 707414 Categories: ,

Description

Kodi: 707414

Furça e zgarës Privilege me një dorezë të gjatë është perfekte për pjekjen e ushqimit në zgarë. Kur e lini mënjanë, furça vendoset mbi mbështetëse pa prekur dhe ndotur tavolinën. E përbërë nga silikoni rezistent ndaj nxehtësisë deri në 220 gradë dhe metal i kromuar.

Përmasat: 46×5 cm.


Additional information

Dimensions 47 × 9 × 3.5 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Privilege Furce gatimi zgare”

Your email address will not be published. Required fields are marked *