Mini Cart

Della Casa Set kavanoze per ruajtje ushqimi 700 ml 3 cp

1,190L

8595028486704

SKU: 895116 Categories: ,

Description

Kodi: 895116

Seti me 3 kavanozë Della Casa, me kapak me vakum, është perfekt për ruajtjen e reçelrave, frutave, perimeve, kërpudhave, etj. Lehtë për t’u hapur dhe të ripërdorshme, kavanozët janë gjithashtu perfektë për ruajtjen e patateve dhe përgatitjeve me bazë mishi.

Kapaciteti: 700 ml. Diametri: 8,5 cm, lartësia: 15,5 cm.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Della Casa Set kavanoze per ruajtje ushqimi 700 ml 3 cp”

Your email address will not be published. Required fields are marked *