Mini Cart

Presto Rende per xhinxher

1,250L

8595028402001

SKU: 420198 Category:

Description

Kodi: 420198

Rendja për xhinxher Presto, prej plastike, është e vogël dhe e lehtë për t’u përdorur. Ka një formë që ju ndihmon të mblidhni lëngun dhe tulin e rrënjës ndërsa e grini dhe më pas t’i transferoni lehtësisht aty ku dëshironi t’i shtoni shije.

Gjatësia: 24 cm.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Presto Rende per xhinxher”

Your email address will not be published. Required fields are marked *