Mini Cart

Handy Forme role per japrak dhe sushi

1,800L

8595028400649

SKU: 643898 Categories: ,

Description

Kodi: 643898

Forma role Handy ju ndihmon të përgatisni pa sforcim japrakë, ato me gjethe hardhie apo lakre, por edhe sushi. Do të jetë shumë e lehtë t’i jepni formë gjetheve dhe algave me mbushjen brenda.

Përmasat: 16.5×8 cm, lartësia: 5 cm.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Handy Forme role per japrak dhe sushi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *