Mini Cart

Presto Tape me gryke derdhese per shishe 2 cp

550L

8595028426175

SKU: 420690 Category:

Description

Kodi: 420690

Tapë me grykë derdhëse për shishe Presto është e nevojshme për dozimin e saktë të lëngjeve dhe përshtatet me madhësinë standarde të shumicës së shisheve. Ajo është prej plastike dhe metali rezistent dhe është e pajisur me një kapak praktik që parandalon rrjedhjet.

Gjatësia: 9 cm.


Additional information

Dimensions 15.5 × 8.6 × 2 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Presto Tape me gryke derdhese per shishe 2 cp”

Your email address will not be published. Required fields are marked *