Mini Cart

Presto Cekic mishi i sheshtë

2,190L

8595028425574

SKU: 420380 Categories: ,

Description

Kodi: 420380

Për të rrafshuar dhe zgjeruar fetat e mishit, për të thyer fibrat më të forta, ju duhet një zbutës mishi. Cekici i sheshtë Presto është prej nailoni, me një dorezë të fortë plastike.

Gjatësia: 27 cm.


Additional information

Dimensions 28.5 × 7.6 × 5 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Presto Cekic mishi i sheshtë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *