Mini Cart

Presto Kapese universale katrore

1,450L

8595028431773

SKU: 420522 Category:

Description

Kodi: 420522

Kapësja universale katrore Presto është shumë e dobishme për marrjen dhe servirjen e ushqimit në pjatë dhe gjithashtu për marrjen e kubeve të akullit.

Gjatësia: 24 cm.


Additional information

Dimensions 26.7 × 5.6 × 5 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Presto Kapese universale katrore”

Your email address will not be published. Required fields are marked *