Mini Cart

Presto Kapese per servirje sallate

890L

8595028446593

SKU: 420627 Category:

Description

Kodi: 420627

Kapësja për servirje sallate Presto është prej plastike rezistente e cilësisë së lartë. Mjaft praktike dhe e lehtë për t’u përdorur.

Gjatësia: 30 cm.


Additional information

Dimensions 32.7 × 10 × 6.7 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Presto Kapese per servirje sallate”

Your email address will not be published. Required fields are marked *