Mini Cart

Presto Wood Pirun druri per mish

490L

8595028426557

SKU: 637248 Categories: ,

Description

Kodi: 637248

Piruni për mish Presto Wood është prodhuar me dru ahu të cilësisë së lartë dhe dorezë plastike me ngjyrë. Veçanërisht i përshtatshëm për enë gatimi me veshje jo-ngjitëse pasi nuk dëmton sipërfaqen.

Gjatësia: 30 cm.


Additional information

Dimensions 34.5 × 5.5 × 2 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Presto Wood Pirun druri per mish”

Your email address will not be published. Required fields are marked *