Mini Cart

Presto Furce pjekje silikon

850L

8595028425246

SKU: 420162 Category:

Description

Kodi: 420162

Furça e pjekjes Presto me dorezë plastike rezistente ka fije silikoni, të cilat janë shumë higjienike dhe lahen lehtësisht. Fleksibël dhe rezistente ndaj nxehtësisë, furça gradualisht lëshon sasinë e dëshiruar të lëngut. Mund të përdoret në temperaturë deri në 210°C.

Gjatësia: 18 cm.


Additional information

Dimensions 19.5 × 5.5 × 1.6 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Presto Furce pjekje silikon”

Your email address will not be published. Required fields are marked *