Mini Cart

Presto Hapese dhe izolues per shishe 2 cp

590L

8595028426182

SKU: 420696 Category:

Description

Kodi: 420696

Hapëse dhe izolues shishesh Presto është prej çeliku dhe plastikë rezistente. Shërben për hapjen e shisheve me kapak dhe më pas izolimin e tyre.

Gjatësia: 9 cm.


Additional information

Dimensions 15.5 × 8.5 × 3.2 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Presto Hapese dhe izolues per shishe 2 cp”

Your email address will not be published. Required fields are marked *