Mini Cart

Grandchef Pershtates per induksion 21cm

4,800L

8595028406757

SKU: 428774 Category:

Description

Kodi: 428774

Përshtatësi për induksion Grandchef, prej çelik-inoks i cilësisë së lartë, është i përshtatshëm që enët standarde prej alumini, çelik-inoks, gize etj të përdoren në pllakat me induksion. Përshtatësi është rezistent ndaj ndryshkut, me bërthamë alumini për kursim të energjisë dhe me dorezë të lëvizshme për përdorim të sigurt.

Diametri: 21 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Grandchef Pershtates per induksion 21cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *