Mini Cart

Handy Grirese manuale per fruta dhe perime

4,900L

8595028493344

SKU: 643874 Categories: ,

Description

Kodi: 643874

Grirësja manuale Handy është një mjet shumë i thjeshtë për grirjen e qepëve, zhardhokëve, frutave, etj. Tërhiqeni kordonin disa herë për të marrë një grirje gjithnjë e më të imët. Në plastikë rezistente, dhe në pjesën fundore me një material që nuk rrëshqet e bën atë të ngjitet në sipërfaqen e punës dhe të copëtojë gjithçka pa mundim.

Diametri: 14 cm.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Handy Grirese manuale per fruta dhe perime”

Your email address will not be published. Required fields are marked *