Mini Cart

Grandchef 4 Forma ushqimi inoks

2,190L

8595028484021

SKU: 428724 Categories: ,

Description

Kodi: 428724

Format e ushqimit Grandchef, prej çelik-inoks të cilësisë së lartë, janë të krijuara për të lehtësuar prerjen e brumit, për të bërë biskota të formave të veçanta, për ti dhënë formë çdo pjate, etj. Mjafton t’i vendosni në pjatën e servirjes, t’i mbushni me atë që keni gatuar, i shtypni lehtë dhe i hiqni me delikatesë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Grandchef 4 Forma ushqimi inoks”

Your email address will not be published. Required fields are marked *