Mini Cart

Bambini Forma per 6 akullore

1,800L

8595028494921

SKU: 668218 Categories: ,

Description

Kodi: 668218

Nëse dëshironi të bëni akullore në shtëpi ju nevojiten forma të veçanta. Format Bambini, me dorezë me ngjyra të ndryshme për t’i mbajtur në ngrirje, janë praktike për përgatitjen e ëmbëlsirave të akullit me shurup frutash, akullore me krem, etj. Format janë prej plastike të fortë dhe rezistente.

Permasat: 19×13 cm.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bambini Forma per 6 akullore”

Your email address will not be published. Required fields are marked *