Mini Cart

Della Casa Set kavanoze per ruajtje ushqimi 400 ml 3 cp

990L

8595028486698

SKU: 895114 Categories: ,

Description

Kodi: 895114

Seti me 3 kavanozë Della Casa, me kapak me vakum, është perfekt për ruajtjen e reçelrave, frutave, perimeve, kërpudhave, etj. Lehtë për t’u hapur dhe të ripërdorshme, kavanozët janë gjithashtu perfektë për ruajtjen e patateve dhe përgatitjeve me bazë mishi.

Kapaciteti: 400 ml. Diametri: 8,5 cm, lartësia: 9,5 cm.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Della Casa Set kavanoze per ruajtje ushqimi 400 ml 3 cp”

Your email address will not be published. Required fields are marked *