Mini Cart

Presto Kohemates 60 min

1,300L

8595028425956

SKU: 636070 Category:

Description

Kodi: 636070

Kohëmatësi Presto shërben për matjen e saktë të kohës deri në 60 minuta. Mund të vendosni gatimet dhe kur ushqimi të jetë gati do t’ju tërheqë vëmendjen duke lëshuar një sinjal. Matësi i kohës është i pajisur me një magnet shumë praktik, kështu që mund ta vendosni aty ku është më e përshtatshme për ju.

Diametri: 6 cm.

Additional information

Dimensions 12.5 × 8.5 × 4.2 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Presto Kohemates 60 min”

Your email address will not be published. Required fields are marked *