Mini Cart

Presto Garuzhde e madhe

1,950L

8595028425420

SKU: 420304 Category:

Description

Kodi: 420304

Garuzhde e madhe Presto është prej çelik-inoks dhe dorezë plastikë rezistente. Jashtëzakonisht funksionale, e përshtatshme për përdorim të përditshëm.

Gjatësia 32cm.


Additional information

Dimensions 36 × 9.2 × 6.5 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Presto Garuzhde e madhe”

Your email address will not be published. Required fields are marked *