Mini Cart

-25%

Handy Grirese parmixhano

Original price was: 2,400L.Current price is: 2,400L. 1,800L

8595028484441

SKU: 643886 Categories: ,

Description

Kodi: 643886

Grirësi i parmixhanos Handy ka një enë në të cilën vendosen copat e djathit. Ena ka brënda tehet e forta prej çeliku që grijnë djathin. Vendoseni renden sipër pjatës dhe filloni të grini. Mund të grini sasinë e djathit që ju nevojitet dhe vendoseni në frigorifer për ta mbajtur në mënyrë perfekte.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Handy Grirese parmixhano”

Your email address will not be published. Required fields are marked *