Mini Cart

Delicia Forma per biskota njeri 2 aneshe me 4 madhesi

990L

8595028449938

SKU: 630867 Categories: ,

Description

Kodi: 630867

Format e biskotave Delicia, prej plastike rezistente, në formë njeriu janë të dyanshme. Format shërbejnë për prerjen e lehtë të 4 madhësive të ndryshme të biskotave nga brumi.

Madhësitë: 6, 8, 10 dhe 13 cm.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Delicia Forma per biskota njeri 2 aneshe me 4 madhesi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *