Mini Cart

Presto Ene matese plastike

590L

8595028440799

SKU: 420738 Categories: ,

Description

Kodi: 420738

Ena matëse Presto është plastikë rezistente, e shkallëzuar, e përkryer për sasi të vogla lëngu. Me tre njësi matëse: lugë gjelle, lugë çaji dhe ml.

Lartësia: 7 cm.


Additional information

Dimensions 15.5 × 8.5 × 6 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Presto Ene matese plastike”

Your email address will not be published. Required fields are marked *