Mini Cart

Della Casa Set kavanoze per ruajtje ushqimi 200 ml 6 cp

1,390L

8595028486681

SKU: 895112 Categories: ,

Description

Kodi: 895112

Seti me 6 kavanozë Della Casa, me kapak me vakum, është perfekt për ruajtjen e reçelrave, frutave, perimeve, kërpudhave, etj. Lehtë për t’u hapur dhe të ripërdorshme, kavanozët janë gjithashtu perfektë për ruajtjen e patateve dhe përgatitjeve me bazë mishi.

Kapaciteti: 200 ml. Diametri: 7 cm, lartësia: 7.5 cm.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Della Casa Set kavanoze per ruajtje ushqimi 200 ml 6 cp”

Your email address will not be published. Required fields are marked *