Mini Cart

Delicia Tave keku me hapje 24 cm

2,390L

8595028427202

SKU: 623256 Categories: ,

Description

Kodi: 623256

Tava e kekut Delicia është me shtresë jo-ngjitëse dhe rezistente ndaj temperaturave të larta të furrës. Rekomandohet t’a lyeni me gjalp ose vaj dhe të lyeni me miell fundin dhe skajet e tavës. E pajisur me një menteshë anësore për t’a hapur dhe për të lehtësuar nxjerrjen e kekut.

Diametri: 24 cm.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Delicia Tave keku me hapje 24 cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *