Mini Cart

Delicia Okllai druri 25×6 cm

2,190L

8595028428162

SKU: 630160 Categories: ,

Description

Kodi: 630160

Okllai Delicia është prej druri natyral dhe është e pajisur me një cilindër qendror rrotullues për të lehtësuar funksionimin e hapjes të brumit.

Diametri: 6 cm, gjatësia: 25 cm.


Additional information

Dimensions 46 × 6.2 × 6.2 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Delicia Okllai druri 25×6 cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *