Mini Cart

Grandchef Pershtates per induksion 17cm

4,000L

8595028406740

SKU: 428772 Categories: ,

Description

Kodi: 428772

Përshtatësi për induksion Grandchef, prej çelik-inoks i cilësisë së lartë, është i përshtatshëm që enët standarde prej alumini, çelik-inoks, gize etj të përdoren në pllakat me induksion. Përshtatësi është rezistent ndaj ndryshkut, me bërthamë alumini për kursim të energjisë dhe me dorezë të lëvizshme për përdorim të sigurt.

Diametri: 17 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Grandchef Pershtates per induksion 17cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *