Mini Cart

Vitamino Tas me kullese 20 cm

1,600L

8595028474961

SKU: 642792 Category:

Description

Kodi: 642792

Kulluesi Vitamino është i pajisur me një tas, kështu që frutat dhe perimet mund t’i shpërlani nën ujë të rrjedhshëm dhe t’i servirni direkt, pa u shqetësuar se mos pikojnë, sepse uji i mbetur në ushqim depozitohet në tasin poshtë. Plastika me të cilën prodhohet është rezistente ndaj nxehtësisë deri në 100°C.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vitamino Tas me kullese 20 cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *