Mini Cart

Delicia Forme per panna cotta 4 cp

1,590L

8595028451948

SKU: 630591 Categories: ,

Description

Kodi: 630591

Forma për panna cotta Delicia, prej plastikë rezistente, është e përbërë nga tre pjesë: një trup qëndror, një mbulesë e vogël e sipërme dhe një e madhe e poshtme. Fillimisht vendosni kapakun e vogël, kthejeni kallëpin me kokë poshtë dhe mbusheni, mbylleni me kapak të madh dhe vendoseni në frigorifer duke e mbajtur me kokë poshtë. Kur është gati, hiqeni nga frigoriferi, hiqni kapakun e madh dhe kthejeni formen ne nje pjate. Duke hequr kapakun e vogël, pana cotta do të shkëputet nga forma pa lënë mbetje.

Diametri: 8.5 cm, lartësia: 7 cm.


Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Delicia Forme per panna cotta 4 cp”

Your email address will not be published. Required fields are marked *