Mini Cart

Gusto Tave furre porcelani 32×20 cm

3,890L

8595028422221

SKU: 622016 Categories: ,

Description

Kodi: 622016

Tava e furrës Gusto, prej porcelani të bardhë, është rezistente ndaj temperaturave nga -18 në +240 °C. Tava ju lejon që të përgatisni gatimet tuaja paraprakisht dhe t’i vendosni në furrë vetëm në momentin e fundit.

Përmasat: 32×20 cm.


Additional information

Dimensions 31.7 × 21.1 × 6.4 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gusto Tave furre porcelani 32×20 cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *