Mini Cart

Delicia Forma per biskota 6 cp

2,090L

8595028454208

SKU: 630110 Categories: ,

Description

Kodi: 630110

Përgatisni brumin sipas recetës suaj, mbështilleni si një petull, zgjidhni “vulën” me motivin dekorativ dhe pritini biskotat me dizenjon që dëshironi. Format e biskotave Delicia janë me 6 motive gjeometrike.

Diametri: 5.5 cm.


Additional information

Dimensions 9.7 × 9.7 × 14.7 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Delicia Forma per biskota 6 cp”

Your email address will not be published. Required fields are marked *