Mini Cart

Delicia Tave pjekje e thelle me kapak plastik 33×23 cm

3,990L

8595028426915

SKU: 623042 Categories: ,

Description

Kodi: 623042

Tava e pjekjes Delicia është me shtresë jo-ngjitëse dhe rezistente ndaj temperaturave të larta të furrës. Rekomandohet t’a lyeni me gjalp ose vaj dhe të lyeni me miell fundin dhe skajet e tavës. Mos përdorni aksesorë me majë metalike pasi ato do të prishin veshjen. Kapaku nuk duhet të vendoset në furrën e nxehtë.

Përmasat: 36×25 cm.


Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Delicia Tave pjekje e thelle me kapak plastik 33×23 cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *