Mini Cart

Presto Stende per prerje plastike rezistente 40×26 cm

2,400L

8595028424591

SKU: 378816 Category:

Description

Kodi: 378816

Stenda për prerje Presto, në formë drejtkëndëshe në plastikë të bardhë, është shumë higjienike dhe ka një brazdë përgjatë gjithë skajit për mbledhjen e lëngjeve. Pjesa e poshtme jo e rrëshqitshme siguron ngjitje të mirë në sipërfaqen e punës. BPA free, stenda mund të lahet në lavastovilje.

Përmasat: 40×26 cm.

Additional information

Dimensions 40 × 26.2 × 1 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Presto Stende per prerje plastike rezistente 40×26 cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *