Mini Cart

President Zgare elektrike 2000 W

29,900L

SKU: 909120 Categories: ,

Description

Kodi: 909120

Zgara elektrike President është e përsosur për pjekjen e mishit, peshkut ose perimeve, gjithashtu edhe për ngrohjen e sanduiçeve. Nxehet shpejt, ka një termostat me tre mënyra për gatim të përsosur dhe një kohëmatës me funksion mbylljeje automatike për të mos djegur enët dhe për të kursyer energji. Pllakat çmontohen lehtësisht për pastrim.

Fuqia: 2000 W

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “President Zgare elektrike 2000 W”

Your email address will not be published. Required fields are marked *