Mini Cart

i-Premium Stone Tigan guri i thelle 24 cm

6,350L

SKU: 602434 Categories: ,

Description

Kodi:?602434

Tigani i thell? i-Premium Stone ?sht? me shtres? guri dhe u jep gatimeve nj? shije t? ve?ant? dhe karakteristike. P?r sasi t? m?dha ushqimi, p?r rizoto apo p?r kaurdisjen e makaronave, ju mund t? gatuani pothuajse ?do gj? q? d?shironi n?

Additional information

Dimensions 44 × 25 × 8.7 cm
permasa

44x25x8.7

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “i-Premium Stone Tigan guri i thelle 24 cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *