Mini Cart

Presto Tigan 20 cm

2,350L

8595028429916

SKU: 594020 Categories: ,

Description

Kodi: 594020

Tigani Presto është material alumini, me shtresë jo-ngjitëse dhe me dorezë të fortë dhe ergonomike. Tigani është mjaft praktik për t’u përdorur çdo ditë.

Diametri: 20 cm.


Additional information

permasa

37.7×20.3×4.5

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Presto Tigan 20 cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *