Mini Cart

i-Premium Stone Tigan guri i thelle Wok 28 cm

6,790L

8595028477092

SKU: 602458 Categories: ,

Description

Kodi: 602458

Tigani i thellë WOK i-Premium Stone është me shtresë guri dhe u jep gatimeve një shije të veçantë dhe karakteristike. Forma e veçantë garanton shpërndarje të shkëlqyeshme të nxehtësisë dhe lejon çdo lloj teknike, nga zierja në avull deri tek skuqja. Ju mund të gatuani pothuajse çdo gjë që dëshironi në këtë tigan që i përshtatet më së miri nevojave tuaja.

Diametri: 28 cm.

Additional information

Dimensions 47.4 × 28.8 × 10.5 cm
permasa

47.4×28.8×10.5

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “i-Premium Stone Tigan guri i thelle Wok 28 cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *