Mini Cart

i-Premium Stone Tigan guri i sheshte 20 cm

4,690L

8595028454987

SKU: 602420 Categories: ,

Description

Kodi: 602420

Tigani i sheshtë i-Premium Stone është me shtresë guri dhe u jep gatimeve një shije të veçantë dhe karakteristike. Mish, peshk, perime, ju mund të gatuani pothuajse çdo gjë që dëshironi në këtë tigan që i përshtatet më së miri nevojave tuaja.

Diametri: 20 cm.

Additional information

permasa

38×20.8×7.4

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “i-Premium Stone Tigan guri i sheshte 20 cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *