Mini Cart

Presto Tigan 28 cm

3,690L

8595028429954

SKU: 594028 Categories: ,

Description

Kodi: 594028

Tigani Presto është material alumini, me shtresë jo-ngjitëse dhe me dorezë të fortë dhe ergonomike. Tigani është mjaft praktik për t’u përdorur çdo ditë.

Diametri: 28 cm


Additional information

Dimensions 49.3 × 28.3 × 5.8 cm
permasa

49.3×28.3×5.8

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Presto Tigan 28 cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *