Mini Cart

Presto Pershtates pianure me gaz celik i kromuar 2 cp

550L

8595028439212

SKU: 420942 Category:

Description

Kodi: 420942

Përshtatësi i pianurës Presto, prej çeliku të kromuar, është thelbësor për të mos derdhur enët e kafesë dhe çajnikët. Ju lejon të përdorni enë gatimi shumë të vogla duke garantuar stabilitet të përsosur.

Madhësia: 14 cm.

Additional information

Dimensions 18 × 10.8 × 2.5 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Presto Pershtates pianure me gaz celik i kromuar 2 cp”

Your email address will not be published. Required fields are marked *