Mini Cart

Presto Pershtates per induksion 21 cm

5,400L

8595028452532

SKU: 420946 Category:

Description

Kodi: 420946

Përshtatësi për induksion Presto, prej çelik-inoks i cilësisë së lartë, është i përshtatshëm që enët standarde prej alumini, çelik-inoks, gize etj të përdoren në pllakat me induksion. Përshtatësi është rezistent ndaj ndryshkut, me bërthamë alumini për kursim të energjisë dhe me dorezë të lëvizshme për përdorim të sigurt.

Diametri: 21 cm.

Additional information

Dimensions 24.5 × 21.5 × 3.5 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Presto Pershtates per induksion 21 cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *